Popis
Originální pohoštění na party
Jakmile se dny prodlouží a na terasách se objeví zahradní nábytek, začnou se vzduchem linout tajemné vůně - nastal čas grilování. Pokud budou na rozpáleném roštu ležet neustále jen klobásky nebo obyčejné kotlety, dostaví se mezi hosty nuda. Nové rafinované recepty na grilování, marinády, omáčky a dipy se rozhodně postarají o změnu.
Ananas s mletým masem, grilovaná hlíva ústřičná, jehněčí kotlety s citronovou marinádou, kuře marinované v sóji a mangu, lilek s nakládanými limetkami, orientální šiškebab se salátem tabouleh, zeleninové špízy s mletým masem - vždy pro 8-10 porcí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.