Popis
Zkušení autoři vás povedou od úplných začátků, tedy od základní přípravy jednotlivých druhů těsta (od piškotového, třeného nebo křehkého, přes odpalované těsto, těsto listové či těsto na závin až po těsto kynuté, tvarohové a perníkové), až po mistrovské kousky, které jistě využijete při přípravě slavnostních událostí nebo přátelských večírků v uvolněné či formální atmosféře. Nejde přitom jen o tradiční sladké koláče, dorty či zákusky (včetně vánočního cukroví). V předpisech (kterých je více než tři stovky) se objeví i návody k přípravě pizzy, slaných závinů či chuťovek nebo francouzských slaných koláčů quiche a pokrmů z řeckého těsta filo. S touto kuchařkou vás pečení bude skutečně bavit.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.