Popis
Příručka seznamuje s významem ovoce ve výživě a ukazuje, jak je co nejhospodárněji využít, aby doplňovalo stravu po celý rok. Probírá plánování a sestavování rozpočtu a pracovní postupy, které odpovídaji zásadám hospodárné práce a požadavku zdravotnímu, aby byla co nejvíce šetřena biologická hodnota ovoce. Byly vyloučeny pracné způsoby a nehospodárné zacházení s ovocem a naopak u každého druhu ovoce je v rámečku uveden předpis, který je po všech stránkách nejvhodnější. V úvodních kapitolách jsou podrobně popsány různé způsoby konservace. Předpisy a pokyny, které tato příručka přináší, byly vyzkoušeny ve studijní kuchyni Studijního a zkušebního ústavu ČSŽ.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.