• 1 z 4
 

Konservujeme ovoce (1951)

 
  • Autor: Marie Havelková, Maryna Klimentová
  • Vydavatelství: ROH
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1951
  • Vydání: první
  • Počet stran: 77
  • Typ knihy: brožovaná
  • Hřbet: mírně natržený
  • Obálka: opotřebovaná, zadní pokreslená propiskou a patrný mírný ohyb rohu
  • Stav: ■ ■ ■ □ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
49 Kč
   
Kód produktu 9360
Kategorie Kuchařky
 

Příručka seznamuje s významem ovoce ve výživě a ukazuje, jak je co nejhospodárněji využít, aby doplňovalo stravu po celý rok. Probírá plánování a sestavování rozpočtu a pracovní postupy, které odpovídaji zásadám hospodárné práce a požadavku zdravotnímu, aby byla co nejvíce šetřena biologická hodnota ovoce. Byly vyloučeny pracné způsoby a nehospodárné zacházení s ovocem a naopak u každého druhu ovoce je v rámečku uveden předpis, který je po všech stránkách nejvhodnější. V úvodních kapitolách jsou podrobně popsány různé způsoby konservace. Předpisy a pokyny, které tato příručka přináší, byly vyzkoušeny ve studijní kuchyni Studijního a zkušebního ústavu ČSŽ.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: