• 1 z 4
 

Domácí výroba slivovice a ostatních destilátů, ovocných šťáv, sirupů a vín (2009)

 
  • Autor: Helena Uhrová
  • Vydavatelství: Víkend
  • Rok vydání: 2009
  • Počet stran: 110
  • Ilustrace: Jarmila Pozníčková
  • Typ knihy: vázaná
  • ISBN: 978-80-7433-014-8
  • Desky: mírně opotřebované, malé otlaky, oděrky
  • Stav: ■ ■ ■ ■ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
299 Kč
   
Kód produktu 37185
Kategorie Kuchařky
 

Velké oblibě se znovu těší zpracování ovoce na šťávy, kompoty, marmelády, vína i destiláty. Nejen majitelům zahrádek a ovocných sadů ale i těm, kteří využívají volně dostupných darů přírody, začínajícím i zkušeným zpracovatelům ovoce, nabízí tato knížka v jednotlivých kapitolách přehled o tom, jak si vyrobit kvalitní šťávy, vína a ovocné destiláty. Krok za krokem vede čtenáře od výběru ovoce přes jeho úpravy a zpracování až ke konečným produktům. Kapitola o výrobě ovocných destilátů je zpracována na základě nejnovějších poznatků a zkušeností z této oblasti. Zvláštní kapitola je věnována smyslovému hodnocení destilátů vyrobených z nejčastěji zpracovávaných druhů ovoce v ČR. V knize popsané nemoci, chyby a vady vín a destilátů vám pomohou odhalit příčiny jejich vzniku.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: