• 1 z 4
 

Amaranth (2000)

 
  • Autor: Pavel Kohout, Jaroslava Pavlíčková
  • Nakladatelství: Pavla Momčilová Medica publishing
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 2000
  • Vydání: první
  • Počet stran: 64
  • Typ knihy: brožovaná
  • ISBN: 80-85936-34-8
  • Obálka: mírně opotřebovaná, malé otlaky, oděrky
  • Stav: ■ ■ ■ ■ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
49 Kč
   
Kód produktu 47099
Kategorie Kuchařky
 

Zrno amaranthu je výjimečné především bílkovinou, která se svým složením podobá bílkovině živočišné a v kombinaci s některými obilninami vytváří ideální bílkovinu, která obsahuje všechny esenciání aminokyseliny. Dále obsahuje škrob, který se pomalu vstřebává a váže vodu ve střevě. V neposlední řadě obsahuje amaranth čtyřikrát větší množství vlákniny než běžné obilniny, což spolu s výhodným složením tuků vede při používání amaranthu ke snížení hladiny cholesterolu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola